Awards-sesongen er nå i full gang, i tillegg til at A-lister ikke forlater hjemmet uten noe litt ekstra luxe. Dette er en enestående serie av nye vesker som vi mest sannsynlig vil se over og over igjen de kommende månedene. (Vi har også noen vintage Louis Vuitton kastet inn for godt.) Men hvilke av disse nye stilene er uutslettelige for alltid, i tillegg til hvilke som er et blitz i pannen? Vi tar ditt fineste gjetting. I mellomtiden kan du se kjærlig på Celebs ‘skinnende nye godbiter!

Nicole Kidman
Nicole Kidman tok med seg denne glatte Chloé C -sekken til den 7. årlige “Gold tilfredsstiller Golden” -brunken, som bringer Hollywood -kjendiser sammen med ekspertidrettsutøvere så vel som olympiere for innsamlingsformål.

Kjøp nå

Priyanka Chopra-Jonas
Priyanka Chopra-Jones ble sett og forlot middag på Craigs restaurant i Vest-Hollywood med knutepunktene, så vel som denne miljøvennlige Bulgari Serpenti-vesken.

Kjøp nå

Nicky Hilton Rothschild
Nicky Hilton Rothschild ble funnet i Soho dekorert i en uklar Blue Max Mara Teddy -frakk, Chanel sniker seg samt en varm rød Valentino vsling take på pose.

Kjøp nå

Salma Hayek
Salma Hayek brakte denne varme nye Bottega Veneta kassettveske til en nylig opptreden på Great Morning America. Hun er ute og promoterer sin nye komedie, som en sjef.

Kjøp nå

Nene lekker
NeNe Leakes var på samme måte innom Great Morning America denne uken for å chatte om Rhoa. Hun hadde med seg denne virkelig enorme Fendi -rullebanebutikken, som burde være enormt tilstrekkelig til å holde alle hemmelighetene hennes.

Handle Fendi -vesker her

Greta Gerwig
Greta Gerwig gjør fortsatt pressene for å promotere den nye versjonen av Bit Women som hun regisserte. Hun tok med seg denne stilige Thom Browne fru Thom Bag til Jimmy Kimmel Live.

Handle Thom Browne -vesker her

Lottie Moss
Her er Lottie Moss, og etterlater et Notting Hill Health Spa med en gammel institusjon Louis Vuitton Multicolore Eliza Bag. Jeg har en følelse av at en offisiell omstart av multikolore vil manifestere seg før heller enn senere.

Handle Louis Vuitton -vesker gjennom Fashionphile

Sienna Miller
Til slutt har vi Sienna Miller, tar en morgenvandring med barnet sitt i New York City med en solrik gul ramme Les Second Tote.

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *