. Metode for å sikre at det var fornuftig at jeg komponerte den, men da innså jeg at jeg har komponert om ekte husmødre i godt et år med absolutt ingen rasjonell kobling mellom disse meldingene så vel som det typiske emnet i denne bloggen som som bloggen som I tillegg til valgte å dispensere å holde den pretensjonen helt. I tillegg til at ingen virkelig tror på vesker i dag uansett, ikke sant? Det er nyttårsaften. Du burde alle tro på champagne så vel som glans, så vel som nøyaktig hvor skitne 2010 viste seg å være. Men hovedsakelig champagne så vel som glitter!

Fordi dette er en spesiell type ferie som trenger sin egen spesielle garderobe, sprit og arrangementer, la oss se på tingene vi gjør, så vel som metoder vi oppfører oss på nyttårsaften som virkelig ikke er akseptable for voksne på noen Type andre dag i året. Bortsett fra Halloween, selvfølgelig, er det imidlertid en helt annen publiser som jeg burde ha skrevet for to måneder siden.

1. Stående fra hverandre midt på Times Square i timevis. Virkelig, Times Square? Det er allerede en craven, disney-fied reisende felle annenhver dag i året, men på nyttårsaften er det som om hele området tok en stor hit av meth, så vel som valgte det ville være kjempebra å holde seg oppe hele natten så vel som Slip sine metaforiske tenner. Det er ingen metode som å gå til Times Square på nyttårsaften er tilrådelig på noen form for måte, form eller form, men faktisk utallige mennesker overtaler seg selv at det for nyttår vil være flott. Egentlig. Den typen feil logikk skal ikke tolereres på noen annen dag.

2. Dressing i glitrer fra topp til tå. Jeg liker paljetter, rhinestones så vel som å skinne like mye som den neste jenta, men å lage en hel antrekk av dem får deg til å se ut som en livsstørrelse, spangly disco barbie. Ved en typisk feiring som trenger blandet drikkeantrekk, kan du enten bruke en paljett kjole eller glitrende tilbehør. På nyttårsaften har du det mest slitsomme antrekket i klubben hvis du ikke gjør begge deler.

3. Apropos Sparkles: Shine Eyeliner. Full avsløring: Jeg eier Shine Eyeliner. Jeg kjøpte den av min egen helt fri vilje, i tillegg til at jeg gjør det mulig å samhandle sosialt med resten av eyeliner i sminkesettet mitt. Det ble kjøpt til Halloween, men, så vel som fordi jeg ikke går til raves (har de fortsatt raves?) Eller gjøre en praksis med å gjenskape britne-videoer fra begynnelsen av 2000-tallet på fritiden, det er den eneste gangen jeg ‘ har noen gang brukt det. vil jeg bruke den i kveld? Jente, du forstår det.

4. Drikker Andre Champagne. Har du aldri hatt Andre? Ikke prøv det. Det er ingen grunn til det. Imidlertid over hele Amerika i morgen kveld vil folk som er unge så vel som gamle, imponere det som potensielt er den billigste, verste glitrende rødvinen som deres regionale dagligvarebutikker har, hovedsakelig siden det er akkurat det du gjør. Ytterligere poeng hvis du drikker det direkte fra flasken, med mulighet for bonustilbudspoeng hvis du gjør det med et ekstremt langt halm. Akkurat som et Shine -antrekk, hvis du ikke gjør dette på nyttår, kan du også stå i hjørnet med en Dunce Cap på. noen form for annen tid? Folk antar at du har et slags problem. Hvis ikke en rekke problemer. I tillegg til at de egentlig har et poeng.

5. Lytter til denne Prince -sangen.

Å, hvem tuller jeg? Prince er utrolig hele tiden. Ha en risikofri så vel som skandaløs tid i kveld, alle sammen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *