Hei, alle, jeg håper dere alle har vært så glade så vel som sunne som mulig i disse vanskelige tider. Denne uken har vi noen fantastiske vesker enten du er god, så vel som chill eller brennende varmt, vi har noe utmerket i vente for deg denne uken. For alle de nye besøkende der ute, er vi så glade for at du er her. Denne publiseringen er en Roundup laget av et kuratert valg av bilder av våre TPF -medlemmer av deres ekstremt egne poser som vi oppdaget mens vi leste med alle forumene på TPF.

Hvis du ikke allerede er medlem, er dette et utmerket tidspunkt å bli med i tillegg til å koble til mennesker som er like lidenskapelige for vesker som deg. Der går vi over hva som helst fra de nåværende posene fra alle dine foretrukne merkevarer enorme så vel som små, til mønstre så vel som trender vi liker, så vel som hat! Så med alt dette som er oppgitt, la oss komme inn på det.

Vi begynner med en stunner! Denne sjarmerende kvinnen ble delt av vårt medlem GIGI_90 i “Lady Dior Clubhouse” -tråden.

Vårt medlem undercoverluxury delte denne WOC -appellen i “Vennligst publiser * Blue * Chanel -produktene her!” Anbefalingstråd. Anbefalingstråder er noen av favorittene mine å gå gjennom, jeg liker å se alle fargene så vel som stiler med poser over tid.

Det er det dobbelte av vanskeligheten i dette bildet som ble skutt av vårt medlem Nikka007 i “Just Got brukt Constance 24…. Wow wow wow ”tråd. Jeg liker disse fargene, spesielt den VERT Bosphore Constance!

Her har vi denne SAC Marin BB delt av vårt medlem 23adeline i “Pics of Your Louis Vuitton in Action” -tråden.

Neste er denne sjarmerende røde Marmont som deles av vårt medlem Bagladyt i “GG Marmont Bag Club” -tråden.

Sist, men ikke minst, er det vakre holdet som er delt av vårt medlem Rocat i den “offisielle Moynat -tråden”. Dette er en så sjarmerende så vel som bagatellmessig design.

Tror du på metoder for å sikre posinvesteringene dine? Vel, den gode nyheten er at vi har en tråd som handler om det! I “Håndveskeforsikringsdekningen?” Tråd, medlemmene går over retningslinjene sine, så vel som om de tror det er verdt det. Vi får også alltid bekymring for omsorg og vedlikehold, spesielt kondisjonering av lær. Heldigvis har vi en tråd for det også! “Hvor ofte kondisjonerer du posene dine?” Tråd har handlinger fra mange av våre medlemmer med sine anbefalinger så vel som erfaringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *