Louis Vuitton ga først ut Onthego Tote tidlig i fjor vår, og nesten med en gang var det utsolgt. Vesken ble en hit veldig tidlig, og overraskende ga Louis Vuitton ut andre versjoner av vesken, som fanget fans på grunn av det iøynefallende, store monogrammet. For ikke å nevne, størrelsen på posen var forfriskende i en tid da mini- og mikroposer er normen.

Samtidig slo det som trakk forbrukere i også noen kunder av, og mange av dere refererte til toten som over toppen og for mye. Mens denne nye versjonen inneholder Louis Vuittons ikoniske monogramtrykk i sin gigantiske form (akkurat som tidligere versjoner av vesken), er all skinn monokrom versjon litt mindre “åpenbart Louis Vuitton”.

Monogram Empreinte Onthego er omtalt i Louis Vuittons fantastiske preget skinn, for tiden tilgjengelig i to farger – Creme og Noir. Denne super-stilige store tote er perfekt for å ta deg fra jobb til å spille og utover. Og for første gang noensinne tilbys Monogram Empreinte i Louis Vuittons nye gigantiske monogram.

Onthego er løst designet etter den ikoniske Louis Vuitton Sac Plat, som opprinnelig ble lansert i 1968. Onthego er egentlig en hybriddesign, som også henter inspirasjon fra husets store handleposer. Den nye skinnversjonen er designet med nok plass til å holde en bærbar PC eller arbeidsfiler, og gjør den perfekte stilige og elegante følgesvennen på ukedag. Det originale Canvas Onthego koster $ 2.480 mens den nye skinnversjonen er $ 2.950.

Begrensede mengder er nå utelukkende tilgjengelige online for pre-lansering. Som med de fleste andre stiler før lansering av sent, er denne nye utgivelsen garantert å selge ut raskt, så hvis denne vesken fanget øyet, kan du hage en nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *